Nu expira

Descopera pe Libris.ro cele mai noi lansari de carte la preturi speciale! Ai livrare gratuita pentru precomenzile la cel mai recent volum lansat de Irina Binder – “Insomnii”.

Dupa succesul primelor doua volume ale romanului “Fluturi” datorita caruia Irina Binder a devenit cunoscuta, acum, scriitoarea impresioneaza prin cartea “Insomnii”, presarata cu ganduri si simtiri care sunt, de fapt, ale fiecaruia dintre noi.
Pentru momentele de lectura in care iti doresti sa te pierzi in confesiuni si sa iti confirmi ca exista si alti oameni care, la fel ca tine, au parte de momente vesele, triste, pline de speranta sau de ingrijorare, “Insomnii” de Irina Binder este alegerea perfecta. Citind confesiunile nocturne ale scriitoarei ai toate sansele sa descoperi ca, dincolo de aparente, fiecare dintre noi ar trebui sa fie sincer cu propriile simtiri si trairi.

Adauga in colectia ta de carte contemporana romanul “Insomnii” si descopera un mod original de a vedea si de a povesti viata. Il poti gasi acum la oferta, alaturi de numeroase volume care nu ar trebui sa iti lipseasca din biblioteca. Grabeste-te sa rezervi online “Insomnii”, deoarece beneficiezi de costuri zero de livrare la orice precomanda pentru noua carte a tinerei autoare Irina Binder disponibila in exclusivitate pe Libris.ro!

Add Favorites
Comentarii