Nu expira

Pe Libris.ro, volumul 3 al cunoscutului roman Fluturi, scris de Irina Binder, are livrare gratuita oriunde in tara.

Cel mai asteptat volum al scriitoarei Irinei Binder este disponibil acum in libraria online. Odata cu acesta, povestea de iubire care a impresionat o intreaga generatie ajunge la final, dupa o serie de tensiuni si sentimente, pasiuni si slabiciuni. Intra in lumea fascinata pe care Irina Binder o construieste in jurul personajelor sale si afla finalul povestii de iubire dintre Irina si Robert.
Irina Binder este unul dintre scriitorii romani foarte apreciati, care, prin volumele sale despre viata, despre oameni si moralitate, a reusit sa impresioneze cititorii si sa devina emblema unei intregi generatii. Cartile ei sunt usor de parcurs si aduc in fata iubitorilor de lectura povesti de viata caracterizate de o naturalete aparte si de un stil de exprimare liber. Succesul ei in lumea literara este incontestabil, iar cartile publicate pana acum se afla in topul vanzarilor de carte.

Comanda cel de-al 3 lea volum al celui mai apreciat roman al momentului – Fluturi, de Irina Binder de pe Libris.ro si ai livrare gratuita. Bucura-te de lectura!

Add Favorites
Comentarii