Nu expira

Libris.ro este singura librărie online din România care asigură TRANSPORT GRATUIT prin curier la ORICE comandă, ORIUNDE în România, pentru comenzile peste 50 lei.

Cel mai mare depozit de carte, Libris iti pune la dispozitie produse apartinand celor mai cunoscute edituri. Ai carti editate de Litera, Nemira, Girasol, All, Aquilla, Trei, Corint, dintre care poti alege volumele favorite. Comanda de pe Libris.ro si vei primi la tine acasa, fara niciun cost suplimentar, produsele pe care le doresti.

Este cel mai bun moment sa alegi titlurile pe care sa le citesti in vacanta. Comanda carti pentru toata familia. Gasesti colectii de literatura, carti de afaceri, ghiduri practice, carti pentru cultura generala sau pentru dezvoltarea personala, cele mai interesante carti pentru copii, de la benzile desenate si pana la colectiile muzicale cu sunete, care va starni interesul pentru cunoastere al celor mici.

Profita de oferta de aniversarea Libris.ro si bucura-te de surprizele placute pe care libraria online ti le face: super-reduceri de pret, cadouri, indiferent de valoarea comenzii, transport gratuit.

Add Favorites