Nu expira

Libris.ro are super oferta la o gama variata de jocuri Kendama originale. Bucura-te de cel mai avantajos pret si livrare gratis la cel mai apreciat joc de indemanare pentru copii si adulti!
Kendama este o jucarie de lemn japoneza care te provoaca sa jonglezi, sa iti testezi limitele si sa iti antrenezi mintea. Cu indemanare si creativitate, poti pune in aplicare o multime de trick-uri, deoarece jocul Kendama este foarte complex, cu pana la 1000 de tehnici si posibilitati nenumarate de a atinge scopul final – pozitionarea bilei colorate la locul ei.
Alege din gama variata de designuri jocul Kendama care te reprezinta! Poti opta pentru gama Kendama SunRise Street sau Kendama Sunrise Natur Artbox cu 3 carioci acrilice colorate (galben, verde, albastru) si o Kendama Sunrise Competition recomandate pentru antrenamente sau pentru competitii si realizate cu bila in diferite nuante de culoare si manerul din lemn. Testeaza o Kendama noua si inovatoare alegand un joc din gama Kendama Catchy Air din plastic durabil, conceputa pentru toate nivelurile de experienta.
Profita de oferta speciala Libris.ro si descopera provocarea jocurilor de indemanare pentru copii si adulti. Ai Kendama originala in numeroase modele si versiuni de culoare, recomandata pentru orice nivel de experienta, la cel mai bun pret si livrare gratuita oriunde in tara!

Add Favorites
Comentarii