Nu expira

In luna aprilie, pe Libris.ro, beneficiezi de preturi cu super reduceri de pana la 20% la categoria jocuri creative, lego, puzzle pentru copii. Bucura-te de costuri accesibile, suprize in fiecare colet si transport rapid gratuit prin curier pentru toate comenzile tale.

Descopera impreuna cu prichindelul tau bucuria jocului. Va puteti juca, distra si invata impreuna lucruri noi, alegand din cele peste 850 de tipuri de jocuri la pret mic pe care le gasesti in aceasta oferta. Pentru cei mai creativi prichindei, ai la dispozitie jucarii care le pune imaginatia la treaba, iar pentru cei mai activi si energici, seturile Lego sunt perfecte pentru a-i tine ocupati in timp ce construiesc figurine.
Poti opta pentru jocuri in functie de varsta (de la categoria 1-3 ani si pana la 10 ani +) si in functie de preferinte (lego, puzzle, creative, educative) din varietatea de produse
Lego, Djeco, Hasbro, D-Toys, Bauer, Piatnik, Kosmos, Ecoiffier aflate pe stoc.

Comanda, in luna aprilie, jocuri pentru copii de pe Libris.ro si ai parte de preturi speciale cu pana la 20% discount, surprize in fiecare colet, plus transport gratuit prin curier la orice comanda, oriunde in tara, indiferent de valoarea comenzii.

Add Favorites
Comentarii