Nu expira

Una dintre cele mai bine vandute colectii de carti de literatura pentru copii – „Jurnalul unui pusti”, Jeff Kinney. are acum pret redus la toate volumele editate in engleza si in romana.

Invata-i pe cei mici sa iubeasca literatura! Titlurile scriitorului Jeff Kinney ii poate convinge chiar si pe cei mai putin pasionati de lectura ca a citi nu este deloc plictisitor. Ofera-le copiilor carti pe care sa le citeasca cu placere si, totodata, sansa de a intra in fascinanta lume a lui Greg Heffley si de a trai alaturi de acesta cele mai interesante experiente traite pe parcursul scolii generale – popularitatea printre colegi, sentimentele specific varstei, povara lectiilor.

Din oferta fac parte volumele editate in limba romana, dar si editiile in limba engleza. Poti regasi cele mai apreciate aparitii ale colectiei, de la primul volum – Jurnalul lui Greg Heffley – care a facut senzatie inca de la lansare si pana la cele mai recente aparitii – vol. 8: Ghinion cu carul, vol. 9: La Drum Lung, vol. 10: Ca pe vremuri.

Comanda de pe Libris.ro orice volum din colectia „Jurnalul unui pusti” a scriitorului Jeff Kinney si bucura-te de reducere de pret si livrare gratuita, indiferent de valoarea cartilor comandate.

Add Favorites
Comentarii