Oferta expirata

Descopera cele mai utile sfaturi de parenting in cartile Ioanei Chicet-Macoveiciuc, autoarea blogului PrintesaUrbana! Le gasesti pe toate cu discount de 20% si autograful autoarei pe Libris.ro.
Chicet-Macoveiciuc („Printesa Urbana”), cunoscuta datorita unuia dintre cele mai citite bloguri romanesti despre cresterea copiilor, isi incanta fanii cu cele mai patru carti ale sale dedicate vietii de familie si adresate, in special, mamicilor sau celor care se pregatesc sa devina parinti. Din acesta oferta poti alege cea mai recenta aparitie: “Miercuri, respiram” – romanul adresat tuturor femeilor care asteapta cu nerabdare cea mai importanta etapa din viata lor, maternitatea, dar si cele doua carti “Te iubesc orice-ai face!” si “O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda” – instrumente utile pentru a intelege mai bine cum poti crea o relatie parinte-copil bazata pe iubire neconditionata. Foloseste recomandarile pe tema obiceiurilor alimentare sanatoase pe care autoarea le prezinta sub forma de aventuri haioase din bucatarie in cartea “Mami, e gata?”!
Pe langa avantajul de a prezenta informatii interesante pentru parinti, cartile Ioanei Chicet-Macoveiciuc sunt lecturi placute, savuroase si pline de realism care cuceresc instant. Comanda acum cele mai apreciate carti semnate Ioana Chicet-Macoveiciuc („Printesa Urbana”) deoarece le gasesti pe Libris.ro cu 20% reducere si autograful autoarei.

Comentarii