Nu expira

Cartile au preturi mici, cu pana la 60% reducere in libraria online Libris.ro si transport gratuit prin curier.

Acum poti citi cele mai cautate titluri la preturi ieftine. Daca ti-ai propus sa citesti mai mult este momentul perfect sa te bucuri de cartile populare ale momentului – Fluturi (Irina Binder), Viata ca o teapa (Alan H. Cohen), O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda (Ioana Chicet-Macoveiciuc), Biblia pierduta (Igor Bergler).
Din aceasta oferta fac parte peste 2.000 de titluri de carti cu pret sub 10 lei. Gasesti volume scrise de cei mai prestigiosi autori si editate de cele mai cunoscute edituri – Rao, Litera, Polirom, Humanitas, All, Nemira, Aramis, Trei, Curtea veche.

Pentru copii, ai in librarie manuale scolare, ghiduri practice si carti de citit de la 2 lei, precum Praslea cel voinic si merele de aur, Punguta cu doi ani, Lebedele, Flacara albastra.
Din categoria carti pentru adulti, te poti bucura de o gama variata de titluri de cultura generala, dezvoltare personala, beletristica.

Comanda cele mai noi aparitii literare. Pe Libris.ro economisesti pana la 60% din bugetul pe care il ai si beneficiezi de transport gratuit prin curier, oriunde in tara, indiferent de valoarea comandata.

Add Favorites
Comentarii