Nu expira

Pe Libris.ro gasesti o super colectie de carti cu preturi de 9.9 lei. Descopera volume de psihologie, lifestyle si romane interesante pentru momentele de lectura.
Descopera cele mai interesante carti ale momentului de la edituri precum Trei, Lifestyle, Pandora. Poti alege carti care surprind sfaturi medicale importante in diferite domenii si ofera informatii utile pentru sanatate si pentru o viata implinita precum Vindecat pentru totdeauna – Terapia genetica si baiatul care a adus increderea in ea sau titluri precum Insanatosire completat, Pilula Budda. Meditatie, yoga si schimbare, Vedere sanatoasa, Editura Pandora aduce in fata cititorilor Bookataria de texte si imagini, Anti-memoriile unei muze, Superscoala drei Rapscott, iar Editura Trei volume ca Ultimul om – A.J. Kazinski, Casnica – Jill Alexander Essbaum, Femeia Kameleon – Taylor Stevens.
Indiferent care este genul literar preferat, ai la dispozitie carti la promotie care iti ofera o multime de informatii utile despre sanatate, viata, experiente. Comanda de pe Libris.ro cele mai citite carti ale momentului deoarece acum le gasesti pe toate la pretul unic de 9.9 lei, astfel incat sa le poti adauga intr-un numar cat mai mare in biblioteca. Pentru a te bucura cat mai curand de titlurile preferate, libraria online Libris.ro iti ofera livrare rapida prin curier.

Add Favorites
Comentarii