Nu expira

Pe Libris.ro, gasesti cu 20% discount cartile semnate Mihaela Bilic, medic primar cu specializarea Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, un nutritionist foarte apreciat in Romania. Toate cartile au autograful autoarei si sunt livrate rapid imediat dupa confirmarea comenzii.
Principiile unei vieti sanatoase, bazate pe un stil de viata corect, pot fi descoperite in cartile scrise de Mihaela Bilic. Documentate si gandite astfel incat sa fie usor de inteles, aceste ghiduri practice au sfaturi si recomandari usor de urmat pentru dezvoltarea unor obiceiuri sanatoase de nutritie. Cu ajutorul lor, poti afla informatii obiective despre produsele alimentare pe care le consumi zilnic si recomandari adresate atat persoanelor sanatoase, cat si celor care sufera de diverse afectiuni.
Fiecare capitol din volumele Dr. Mihaela Bilic este foarte bine documentat si elaborat si reuseste sa lamureasca pas cu pas orice intrebare legata de mancare astfel incat preparatele gatite zilnic sa fie gustoase si sanatoase.
Descopera secretele unei alimentatii echilibrate care este baza siluetei de invidiat, dar mai ales ale unui organism sanatos si puternic in cartile scrise de Dr. Mihaela Bilic. Fiecare exemplar disponibil pe Libris.ro – ABC de nutritie, Sanatatea are gust, Tocanita pentru suflet, Supa de incalzit inima – are pret special cu 20% reducere si autograful autoarei.

Add Favorites
Comentarii