Nu expira

Descopera pe Libris.ro promotiile lunii si beneficieaza de preturi cu discount pentru cartile preferate. Ai la dispozitie peste 17.000 de titluri de la cele mai apreciate edituri, potrivite pentru toate obiceiurile de lectura, de la carti pentru copii, manuale si caiete cu activitati si pana la cele mai frumoase romane sau poezii din literatura romana si internationala.
O multime de carti au oferte speciale in cadrul campaniei lunii iunie. Editura Aquila aplica discount de 100% pentru una dintre carti la achizitia a 3 titluri in cadrul aceleasi comenzi, astfel incat sa poti le poti darui celor mici cele mai interesante carti de citit in vacanta – Pinocchio – Carlo Collodi, Aventurile spiridusului Max si multe alte povesti.
Cartile fantasy si de fictiune, cele mai apreciate romane de literatura universala pentru copii editate de Corint si titlurile Young Adult, Contemporan, Thriller, Fantasy, Clasic, Mister aparute la editura Leda au 30% reducere. Editurile Niculescu, Ascendent ofera cititorilor carti cadou la fiecare achizitie.
Prinde promotiile lunii in magazinul online Libris.ro si gaseste cartile pe care vrei sa le citesti in vacanta la cele mai accesibile preturi plus carti cadou. Poti alege din peste 17.000 de titluri disponibile in campania cu reduceri valabila pana la sfarsitul lunii.

Add Favorites
Comentarii