Oferta expirata

Adauga in comanda ta de pe Libris.ro cel putin un titlu de la editura Trei si primesti, garantat, o carte CADOU!

Ai toate motivele sa-ti completezi colectia de carti cu cele mai interesante lucrari de psihanaliza si psihologie. Acum, comenzile care contin cel putin un titlu de carte de la editura Trei primesc cadou cartea Kim Echlin – Cei disparuti sau Audur Ava Olafsdottir – Copilul din flori.
Daca esti fascinat sa afli cat mai multe informatii specializate despre sufletul uman si sa te bucuri de lecturi placute, captivante cu scopul de a te cunoaste mai bine si a-i intelege mai mult pe cei din jurul tau, descopera cartile Editurii Trei si alege titlurile care te atrag cel mai mult.
Poti comanda colectii complete S. Freud si C. G. Jung, serii ale autorilor binecunoscuti F. Dolto, D. Winnicott, M. Klein, colectii de psihanaliza, psihologie-psihoterapie, psihologia pentru toti.

Comanda carti de pe Libris.ro! Comenzile care contin cel putin un titlu de la Editura Trei sunt rasplatite cu un cadou deosebit, o carte de exceptie dintre Kim Echlin – Cei disparuti si Audur Ava Olafsdottir – Copilul din flori. Promotia se aplica in limita stocului diponibil!

Add Favorites
Comentarii