Nu expira

Alege de pe Libris.ro orice titlu de la editura Publica si primesti cadou cartea Clubul Mincinosilor. Memorii – Mary Karr. In plus, comenzile tale beneficiaza de transport gratuit, prin curier, oriunde in tara.
Descopera ofertele celui mai complex depozit de carte si bucura-te de momentele tale de lectura. Acum ai preturi speciale de la 11 lei si un cadou garantat la orice comanda de carti ale editurii Publica, specializata in domeniul cartilor de afaceri si economie.
Alege din cele peste 200 de titluri ale autorilor apreciati ai momentului cartile importante pentru dezvoltarea ta personala si profesionala. Ai la dispozitie volume precum Eu sunt Zlatan. Zlatan Ibrahimovic impreuna cu David Lagercrantz, Drive. Ce anume ne motiveaza cu adevarat – Daniel Pink, Sunt aici acum, Steve Jobs. Biografie – Walter Isaacson, Scoli creative – Ken Robinson si Lou Aronica, care te ajuta sa te descoperi, sa te cunosti mai bine, sa intelegi mai profund lumea din jurul tau.
Comanda acum cartile preferate! Pe Libris.ro, toate comenzile care contin cel putin un titlu Publica primesc in dar cartea Clubul MIncinosilor. Memorii – Mary Karr si beneficiaza de transport gratuit.

Add Favorites
Comentarii