Oferta expirata

Libris.ro sarbatoreste prin oferte speciale 6 ani de experienta pe piata romaneasca de carte. Cu aceasta ocazie, ai super-reduceri la cele mai cautate aparitii in domeniu! Comanda orice produse de pe site si primesti, garantat, un cadou! Mai mult, atunci cand comanda depaseste valoarea 30 de lei, primesti dreptul de a-ti alege cadoul preferat.

Cel mai mare depozit de carte, Libris.ro, iti pune la dispozitie produse apartinand celor mai cunoscute edituri. Ai carti editate de Litera, Nemira, Girasol, All, Aquilla, Trei, Corint, dintre care poti alege volumele favorite.

Comanda de pe Libris.ro si vei primi la tine acasa, fara niciun cost suplimentar, produsele pe care le doresti.

Este cel mai bun moment sa alegi titlurile pe care sa le citesti in vacanta. Comanda carti pentru toata familia. Gasesti colectii de literatura, carti de afaceri, ghiduri practice, carti pentru cultura generala sau pentru dezvoltarea personala, cele mai interesante carti pentru copii, de la benzile desenate si pana la colectiile muzicale cu sunete, care lva starni interesul pentru cunoastere al celor mici.

Profita de oferta de aniversarea Libris.ro si bucura-te de surprizele placute pe care libraria online ti le face: super-reduceri de pret, cadouri, indiferent de valoarea comenzii, transport gratuit.

Comentarii