Nu expira

Libris iti pune la dispozitie cea de-a doua carte scrisa de Klaus Iohannis. Volumul Primul Pas, editat de Curtea Veche Publishing, poate fi achizitionat acum cu 7% reducere.

Comanda cartea „Primul Pas” semnata Klaus Iohannis, in care sunt dezvaluite culisele campaniei electrorale 2014, vazute prin ochii actualului presedinte al Romaniei. Chiar daca perioada alegerilor a fost simtita de seful statului ca fiind o experienta dura si dificila, ea s-a dovedit a fi, in acelasi timp, o lectie care nu putea ramane fara cateva concluzii scrise.

Dupa primul volum, care a facut furori in randul publicului, cea de-a doua carte, de altfel o continuare a autobiografiei Pas cu Pas, ne dezvaluie si mai multe detalii despre personalitatea si caracterul autorului. Aceasta este cea mai buna sansa de a-l cunoaste pe Kaus Iohannis, presedintele tarii.

Intra in posesia celei de-a doua carti scrise de el, Primul Pas si economisesti 7% din pretul de vanzare, prin intermediul Libris si primesti prin curier rapid produsele comandate, indiferent de localitatea in care locuiesti.

Comentarii