Nu expira

Alege de pe Libhumanitas.ro cele mai interesante titluri ale Editurii Humanitas Fiction si ai 25% reducere la achizitie plus livrare rapida acasa sau la birou.

Cele mai recente aparitii de carte din categoriile eseistica, literatura, memorii si jurnale, poezie si teatru, practic/util/hobby, premiul Nobel fac parte dintre-o noua oferta avantajoasa, astfel incat tu sa te poti bucura de lecturile preferate. Descopera cea mai buna oferta la carti online si cumpara volume cu pret mic, de la numai 5 lei, fie ca iti place beletristica si adori romanele clasice, fie ca vrei sa inveti o noua indeletnicire si ai nevoie de cel mai complet ghid.
Poti gasi cele mai interesante sfaturi si recomandari pentru cititori si te poti delecta cu scrierile celor mai apreciati autori si bestseller-urile din domeniul literar – de la carti premiate, precum “Eseuri alese” – T.S.Eliot, “Bezna clara” – William Golding, “Alesul” – Thomas Mann si pana la cele mai importante scrieri autobiografice ale lui Franz Kafka, precum „Scrisoare catre tata”.

Nu rata oferta speciala a editurii Humanitas Fiction cu reduceri de 25% la o mare varietate de carti din toate cele mai cautate domenii si livrare in cel mai scurt timp posibil!

Add Favorites
Comentarii