Nu expira

Acum ai 20% reducere la cel mai nou volum scris de Mircea Cartarescu. Cartea Solenoid lansata de curand poate fi comandata la pret promotional numai din libraria online Humanitas.

Completeaza-ti colectia de carti de suflet cu cel mai asteptat titlu al acestui an. Solenoid, de Mircea Cartarescu este considerat unul dintre acele volume care nu ar trebui sa lipseasca din nicio biblioteca. Odata cu Solenoid, Mircea Cartarescu ne anunta aparitia unui volum unic, care nu ar putea fi numit nici roman si nici poem, in care descrie “lucruri care nu se intampla, nici in viata si nici in carti, dar s-au intamplat in viata sa”.

Fie ca esti un cititor fidel al operelor cunoscutului scriitor Mircea Cartarescu sau astepti cu nerabdare noutatile literare, trebuie sa citesti aceasta carte.

Comanda romanul despre care criticii spun ca este o revelatie a literaturii actuale si care te va captiva prin stilul literar unic specific lui Mircea Cartarescu.
Doar pe „rafturile” librariei libhumanitas.ro, cartea Solenoid de Mircea Cartarescu costa 65 de lei, cu 20% reducere fata de pretul standard. Libraria Humanitas iti ofera nu doar reduceri senzationale de pret, ci si livrare rapida a comenzilor tale prin curier sau posta.

Add Favorites
Comentarii