Descopera codul
8ektz

Oferta expirata

Descopera pe Lentiamo.ro cele mai cunoscute marci pentru lentilele de contact si accesoriile de ingrijire a ochilor. Prima comanda online beneficiaza de 15% discount in baza acestui cod de reducere si livrare rapida din stoc.

Fie ca sunt folosite pentru a inlocui ochelarii de vedere sau pentru a obtine o schimbare rapida de look, lentilele din aceasta oferta sunt disponibile intr-o varietate de culori, care urmaresc ultimele trenduri. Poti alege nuante diferite precum lentile de contact verzi, lentile de contact albastre, lentile de contact negru intens sau caprui, in functie de fizionomie. Acestea sunt recomandate pentru purtare zilnica, lunara sau trimestriala.
Datorita calitatii exceptionale lentilele si accesoriile – suporturi clasice, antibacteriene, cosmetice, decorative, accesorii pentru ingrijirea ochilor – sunt extrem de confortabile si usor de purtat, fie ca optezi pentru lentile zilnice sau pentru lentile cu purtare extinsa, lentile pentru activitati sportive sau pentru activitati de birou.
Alege modelele preferate dintre cele mai cunoscute marci pentru lentile de contact, precum Acuvue, Fresh Look, Air Optix, Proclear, PureVision, SoftLens, Dailies, ColorVue, Biofinity, Clear, Magic Eye.

Prinde oferta speciala pentru lentile de contact si accesorii si bucura-te de produse exceptionale din punctul de vedere al calitatii.
Lentiamo.ro te rasplateste pentru prima comanda cu un discount de 15% folosind acest cupon de reducere.

last used 11 ore 22 minute 31 secunde ago
Comentarii