Descopera codul
30LENSA

Oferta expirata

Pe Lensa.ro primesti un Voucher cadou in valoare de 30 de lei pentru orice comanda de peste 299 de lei. Profita de oferta celui mai complex magazin online de lentile de contact colorate si lentile de contact cu dioptrii, ochelari de soare, ochelari de vedere si rame pentru ochelari, fie ca vrei sa iti schimbi lookul purtand o pereche de lentile cu nuanta speciala, fie ca vrei sa renunti la ochelari in favoarea unei perechi de ochelari cu dioptrii.

Alegand accesoriile potrivite, orice transformare este posibila in numai cateva clipe. De exemplu, lentilele de contact, ochelarii si ramele de ochelari din aceasta oferta sunt perfecte atunci cand vrei sa urmezi in tocmai recomandarile doctorilor oftalmologi, dar nu vrei sa renunti la dorinta de a arata bine si de a te distinge prin accesoriile alese.
Produsele din magazin au furnizori autorizati si sunt renumite datorita brandurilor Ray-Ban, Polaroid, Carrera, Vogue, Boss sau Tommy Hilfiger, care garanteaza calitate si respectarea celor mai recente tendinte de fashion. Purtandu-le, iti poti pune de fiecare data in valoare trasaturile care te avantajeaza si poti urma in totalitate orice prescriptie medicala!

Prinde oferta Lensa.ro care iti ofera posibilitatea sa faci mai multe cumparaturi la pret special. Acum, beneficiezi online de voucher 30 lei pentru comenzile peste 299 lei din magazin.

Add Favorites last used 19 ore 58 minute 13 secunde ago
Comentarii