Nu expira

Lensa.ro lanseaza in luna iunie primul sau program de reinnoire a ochelarilor de vedere pentru clientii din Romania.
Programul RABLA pentru ochelari de vedere in Romaniua – un program de reduceri unic!

Programul se va desfasura incepand cu data de 12 iunie si pana la 11 iulie 2017.

In cadrul acestui program, clientii care vor preda sau vor trimite la showroom-ul Lensa.ro orice pereche veche de ochelari, vor primi 100 de lei in schimbul acesteia. Suma de 100 de lei se va oferi sub forma de reducere la achizitia unei perechi noi de ochelari de vedere cu lentile PC Blue Protect si se va putea aplica o singura reducere pe comanda.

Daca porti ochelari de vedere, este posibil sa ai pe undeva o pereche mai veche, care poate fi si defecta, nu mai poate fi purtata si chiar nu mai are nicio valoare. Acum este momentul sa valorifici acea pereche veche si sa cumperi cu reducere de pret o pereche noua de ochelari.
Nu ai nicio pereche veche? Intreaba familia, rudele sau prietenii si sigur vei gasi mai multe perechi vechi care nu mai sunt folosite si astfel vor afla si altii de aceasta oferta unica in Romania.

Ai la dispozitie aproape 1000 de modele de ochelari de vedere cu o multitudine de forme, de culori, marimi si materiale produse de branduri renumite: Avanglion, Sovere, Polaroid, Police, Hugo Boss, Calvin Klein, Ray-Ban, Police, etc.

Add Favorites
Comentarii