Nu expira

Pe Lensa.ro, colectia de ochelari de soare pentru copii este disponibila la preturi speciale, cu 25% discount.

Expunerea la razele puternice ale soarelui poate afecta vederea. Protejeaza-i pe cei mici oferindu-le ochelari de soare creati special pentru ei. Gasesti in aceasta oferta ochelari de soare pentru copii, realizati cu un design atractiv, cu forme si culori adecvate celor mai fragede varste si un plus de rezistenta pentru a nu se deteriora in cazul practicarii activitatilor de vara de care cei mici sunt atrasi.
Adauga in garderoba copiilor ochelari de soare marca Ray-Ban, Polaroid, Montana-Sunoptic, cu lentile polarizare care ofera protectie 100% prevenind eventualele afectiuni provocate de expunerea la soare si luminozitatea foarte puternica. Poti alege culori specifice pentru fetite sau pentru baietei si modele speciale de rame, cu brate anatomice rezistente.

Comanda acum ochelarii de soare pe care orice copil ar trebui sa ii poarte ca sa isi fereasca privirea de razele puternice prevenind astfel oboseala ochilor in conditii de luminozitate foarte mare. Alege perechea preferata de pe Lensa.ro ai 25% reducere si livrare rapida la produse autentice pentru care este garantata calitatea si originalitatea.

Add Favorites
Comentarii