Oferta expirata

Lensa.ro iti ofera gratuit o pereche de lentile de contact colorate Adore!
Profita de promotia lentile colorate Adore 2+1 Gratuit! Comanda 2 perechi de lentile de contact Adore din aceasta oferta a magazinului Lensa.ro si o primesti pe a 3-a gratuit.

Din promotie fac parte lentile de contact colorate pentru toate preferintele – albastre, gri, caprui, verzi, cu sau fara dioptrii. Pe langa o culoare deosebita a ochilor, lentilele Adore distribuite de magazinul online Lensa.ro iti ofera protectie UV, confort sporit in purtarea indelungata, o nuanta clara si intensa. In plus, lentilele colorate Adore sunt garatate prin certificate de calitate.

Barandul italienesc Adore se remarca prin utilizarea unei tehnologii inovatoare in crearea lentilelor de contact care imbina cele mai atractive culori cu usurinta unei purtare de pana la 3 luni (zilnic).

Comanda 2 perechi de lentile de contact colorate Adore si pe a 3-a o primesti gratuit, indiferent de modele pentru care optezi – Adore Dare Blue, Adore Dare Green, Adore Dare Hazel, Adore Tri Tone Green, Adore Tri Tone Light Green, Adore Tri Tone Light Blue. Magazinul online de lentile colorate, Lensa.ro iti garanteaza distribuirea de produse 100% originale si iti livreaza rapid comanda, fara costuri suplimentare de transport.

lensa.ro-oferta-lentile-contact-adore

Comentarii