Nu expira

Pe Lensa.ro ai preturi avantajoase, de la numai 47 de lei pentru toata gama de lentile de contact verzi.

Daca ti-ai dorit intotdeauna sa ai ochii verzi si sa accentuezi profunzimea privirii tale, acum ai ocazia sa descoperi cea mai variata gama de lentile de contact colorate la preturi accesibile si livrare in 24 de ore oriunde in tara. Alege lentile de contact verzi pe care le poti purta zilnic sau ocazional timp de 3 luni, bucurandu-te de un confort sporit pe tot parcursul utilizarii.
Din aceasta promotie fac parte lentile de contact de la producatori renumiti, precum Alcon Ciba Vision, Colourvue, Edit, Innova Vision, Phantasee, Soleko.
Datorita tehnologiei perfecte de amestecare a culorilor, aceste lentile iti ofera cele mai placute nuante de verde. Culorile se potrivesc perfect atat pentru ochii inchisi, cat si pentru cei deschisi la culoare si sunt disponibile in variantele cu sau fara dioptrii. Cu aceste lentile de contact ochii tai vor capata culoarea dorita, indiferent ca iti plac tonurile vii si indraznete sau culorile naturale.

Comanda de pe Lensa.ro lentile de contact verzi cu preturi speciale, de la numai 47 lei, cu livrare in 24 de ore si banii inapoi in 30 de zile in cazul in care doresti returnarea produsului.

Comentarii