Nu expira

Pe Lensa.ro, te asteapta o super oferta pentru gama de lentile de contact negre Sclera. Profita de discountul de 25% si alege modelul preferat de lentile pentru ocazii speciale ColorVue, pentru club sau pentru Halloween!

Petrecerile tematice sunt un bun prilej sa impresionezi prin tinuta si prin aspect. Poti avea o aparitie speciala, fie ca mergi in club sau la party cu un simplu detaliu: lentilele de contact negre pe tot ochiul, care schimba modul in care arati si creeaza un efect special. Poarta lentile de contact negre anuale de Halloween pentru a fi in ton cu cele mai interesante costumatii tematice – zombi, vampiri, varcolaci, orci, trolli, vrajitoare si multe altele
sau doar pentru a avea un look aparte intr-o seara de club. Acestea sunt deosebit de confortabile pe toata durata utilizarii, pot fi folosite pentru – 185 purtari si se potrivesc atat pentru culori deschise, cat si pentru culori inchise ale ochilor.

Prinde oferta exceptionala Lensa.ro si alege modelul potrivit de lentile de contact negre pe tot ochiul cu ajutorul carora iti poti schimba lookul complet, fie ca mergi in club sau la o petrecere de Halloween. Ai 25% reducere si te bucuri imediat de noile tale accesorii, deparece lentilele de contact colorate negre – Sclera Sabertooth sunt livrate in 24 de ore oriunde in tara.

Nota: reducerile de pret promovate in acest articol sunt valabile la data publicarii si nu au un termen de valabilitate comunicat de comerciant.

Add Favorites
Comentarii