Nu expira

Lentilele colorate cu dioptrii au pret special pe Lensa.ro. Profita de costurile accesibile si investeste in frumusetea ta!

Frumusetea poate depasi problemele de sanatate. Chiar si atunci cand ai nevoie de dioptrii, poti opta pentru lentile colorate care sa adauge un plus de efect privirii tale. Descopera nuante discrete cu efect de iluminare sau nuante care pot schimba radical profunzimea privirii tale prin tonuri vii si indraznete de culoare.
Cu preturi de la numai 57 de lei, ai lentile de contact cu dioptrii, produse sub branduri recunoscute prin calitate, precum Alcon – Ciba Vision, Bauch&Lomb, Cooper Vision, MaxVue Vision. In functie de preferintele tale, poti alege lentile de unica folosinta sau lentile cu perioada mare de utilizare, de pana la 1 an. Tehnologia avansata folosita la realizarea lentilelor cu dioptrii ofera purtatorului o miscare optimizata a lentilei, senzatie sporita de confort si usurinta in manipulare.

Descopera, la costuri accesibile, lentile de contact colorate cu dioprii, care iti ofera un confort excelent pentru purtare continua si extinsa pe parcursul intregii zile. Magazinul Lensa.ro te asteapta cu un un super-pret la gama de lentile cu dioptrii – cu pana la 50% mai mic decat in punctele de retail traditional!

Add Favorites
Comentarii