Nu expira

Lensa.ro te asteapta cu cea mai mare colectie de lentile de contact si ochelari de vedere/de soare plus oferte speciale, precum preturile mici de la 19 lei pentru gama de lacrimi artificiale (picaturi oftalmologice).

Picaturile oftalmologice sau lacrimile artificiale pot fi un tratament eficient impotriva uscaciunii ochilor. Totodata, daca folosesti frecvent lentile de contact, picaturile oftalmologice ajuta la hidratarea corecta a acestora si la mentinerea unui confort ridicat pe tot parcursul purtarii.
Alege un tratament eficient pentru reducerea si calmarea simptomelor de uscaciune a ochilor, dar si pentru utilizarea oricarui tip de lentile de contact moi (din hidrogel sau silicon-hidrogel), precum picaturile oftalmologice din acesta oferta. Acestea contin componente importante care mentin hidratarea si ajuta la calmare ochilor.
Poti gasi lacrimi artificiale Alcon/Ciba Vision, Baush&Lomb, MaxVue Vision, Sauflon, usor de utilizat, bine tolerate si sigure fie ca urmezi recomandarile medicului pentru tratarea ochilor uscati si inrositi, fie ca ai nevoie de o solutie eficienta pentru a folosi lentilele de contact.

Profita de promotia Lensa.ro – magazinul online care iti pune la dispozitie ce mai mare colectie de lentile, ochelari, solutii si accesorii – si comanda lacrimi artificiale (picaturi oftalmologice) cu preturi incepand de la 19 lei si livrare in cel mai scurt timp posibil.

Comentarii