Nu expira

Prinde oferta speciala Black Friday pe Lensa.ro! Beneficiezi de preturi la jumatate pentru intreaga gama de produse – lentile de contact colorate, ochelari de soare si de vedere – 100% originale, provenind de la cele mai cunoscute branduri ale momentului.
Lentilele de contact si ochelarii sunt accesorii importante chiar si pentru persoanele care nu au probleme cu vederea. Acestea te ajuta sa obtii un look modern si sa atragi atentia asupra trasaturilor frumoase ale fizionomiei. Alege din aceasta oferta lentile colorate, ochelari de vedere si ochelari de soare! Poti opta pentru lentile colorate cu sau fara dioptrii de la ColorVue, Auva Vision, MaxVue Vision, Adore, Solotica, Soleko, in culori luminoase care reusesc sa dea un nou aspect infatisarii sau pentru ochelari de vedere cu rame in forme si culori in tendinte de la Vogue, Ray-Ban, Guess, Polar. Pentru a preveni afectiunile rezultate in urma expunerii la soare, gaseste ochelarii de soare cu protectie UV si design in tendinte precum ochelarii de soare Polaroid, ochelarii de soare Ray-Ban aviator cu rama de metal si lentile colorate tip oglinda sau ochelarii Vogue cat eye cu rame colorate.
Poarta lentile de contact, ochelari de soare si ochelari de vedere care se potrivesc perfect stilului tau alegand modelele preferate din oferta Lensa – Black Friday cu reduceri de 50%!

Add Favorites
Comentarii