Nu expira

Lensa.ro are la oferta ochelari de soare Serengeti. Profita de reducerile de 20% la cea mai noua colectie de ochelari de soare fotocromatici!
Ochelarii de soare sunt accesorii care completeaza cu stil atat tinutele feminine, cat si pe cele masculine. In functie de preferintele de stil, poti gasi in aceasta oferta ochelari de soare la moda cu rame argintii, maro, rosii si lentile intr-o diversitate mare de culori in cele mai variate stiluri:
aviator, ochi de pisica, rectangulari, rotunzi, sport, supradimensionati.
Descopera calitatea ochelarilor de soare originali sustinuta de tehnologii inovative pentru realizarea ramelor si a lentilelor precum Serengeti. Poti alege una dintre perechile de ochelari de soare Serengeti cu lentile fotocromatice (sau heliomate) care se adapteaza conditiilor de luminozitate!
Modelele din aceasta colectie sunt apreciate deoarece ofera un contrast foarte bun, reduc oboseala, cresc confortul pe parcursul purtarii si se comporta excelent atunci cand conduci. Atat lentilele, cat si ramele au un design modern si sunt realizare din cele mai rafinate materiale, de exemplu: acetat, titaniu sau otel pentru rame.
Poarta vara aceasta cea mai cool pereche de ochelari de soare pentru femei sau barbati! Gasesti modelul preferat in oferta Lensa.ro – 20% reducere de pret la ochelarii de soare fotocromatici Serengeti!

Add Favorites
Comentarii