Nu expira

Descopera gama variata lenjerii de pat de calitate superioara cu imprimeu 3D, disponibila in magazinul online Lenjeriidepatoutlet.ro si ai o super oferta 1+1 Gratis.

O lenjerie de calitate, placuta la atingere contribuie la un somn mai odihnitor si mai linistit! Decoreaza dormitorul cu textile din materiale de cea mai buna calitate, marca Pucioasa. Din acaesta oferta fac parte numeroase modele de seturi de pat confectionate din textile superioare – bumbac, microfibra, policoton, in functie de preferinte. Fiecare set de pat este format din patru piese: un cearceaf de pat, un cearceaf de pilota si doua fete de perna si poate fi comandat in varianta de imprimeu care se potriveste cel mai bine preferintelor. Gasesti seturi de pat cu imprimeu 3D de o calitate deosebita in culori vii sau delicate, deosebit de frumoase si modele florale, abstracte, geometrice care pot fi usor adaptate in functie de stilul de amenajare al dormitorului – romantic, clasic, tineresc.

Foloseste lenjerii de pat care ofera rezistenta si un design inedit obtinut prin tehnologii print de ultima ora. Pe Lenjeriidepatoutlet.ro, ai oferta seturi de pat Pucioasa 1+1 Gratis pentru a-ti amenaja cu stil dormitorul! Toate materialele folosite pentru seturile de pat Pucioasa sunt anti-alergene, nu intra la apa si nu necesita calcare dupa spalare.

Comentarii