Oferta expirata

Lamonza ofera 20% reducere la trolerele Superlight. Fie ca ai nevoie de un troler mic, mediu sau mare, acum poti face economii la achizitiile tale pentru accesoriile de calatorie. Trolerele Lamonza Superlight se potrivesc atat pentru vacante, cat si pentru delegatii de business. Acestea au diverse marimi si culori, pentru toate gusturile si bugetele.

Cu ajutorul discountului de pret, acum achiti numai 159 de lei pentru un troler Lamonza Superlight de 53 de cm albastru sau gri, cu o carcasa semidura si garantie. Preturile cresc propotional cu dimensiunile produselor.

Din promotia la trolerele Lamonza Superlight fac parte trolere de diferite marimi, in nuante de albastru mov si gri, cu o perioada de 2 ani garantie si service gratuit life time. Orice model ai comanda, pe langa reducerea de pret, beneficiezi si de transport la adresa ta de livrare prin curier rapid, in maximum 3 zile lucratoare, in orice zona a tarii.

Este simplu si ieftin sa te pregatesti de vacanta, fara sa iti faci griji pentru bagajele tale. Trolerele Superlight sunt perfecte pentru orice fel de bagaj si pentru orice fel de calatorie!

Comentarii