Nu expira

Descopera online, in magazinul KitchenShop, o gama larga de aparate SodaStream si accesorii cu pana la 30% reducere!

Doresti sa iti prepari acasa bauturile carbogazoase preferate? Cu ajutorul aparatelor marca SodaStream, vei renunta la sucurile imbuteliate in favoarea propriilor bauturi racoritoare. Poti alege aparate care te ajuta sa iti prepari singur sifonul si sucurile preferate, adaugand doar apa, dar in acelasi timp protejeaza mediul inconjurator datorita sistemului inovator de prelucrare, care nu necesita baterii sau electricitate, sticle sau doze de depozitat, reziduri de aruncat si reciclat.
Ai la dispozitie modele diverse de aparate (Aparat SOURCE Black – SodaStream, Aparat PLAY White – SodaStream, Aparat Jet – SodaStream) cu design compact si modern potrivit in orice bucatarie, alaturi de o gama variata de arome pentru sirop – red apple, pink grapefruit, mandarin, cranberry, cola si cola fara zahar si accesorii necesare, precum buteliile CO2 de rezerva pentru aparatele Soda Stream.

Profita de super oferta KitchenShop.ro la aparate si accesorii SodaStream! Comanda produsele celui mai mare producator din lume al aparatelor casnice de preparare a bauturilor carbogazoase – SodaStream – si economiseste pana la 30% pentru aparate de preparat apa carbogazoasa si bauturile racoritoare!

Comentarii