Nu expira

Kettler.ro da startul la miscare cu super promotia 35% reducere la biciclete!

Kettler este unul dintre cei mai renumiti producatori de echipamente de fitness, tenis, biciclete din lume si s-a remarcat, in timp, datorita produselor sale de calitate excelenta, durabile, fiabile, cu design inovativ, care au reusit sa intre in istorie.

Promotia 35% reducere la biciclete cuprinde modele excelente pentru dama si barbati, precum Kettler Blaze Girl, Blaze Boy, Blaze Cross, Layana Girl. Poti cumpara bicicleta pentru fete si baieti – model Blaze, in culori albastru mat sau negru mat, recomandata pentru un plus de miscare in timpul liber sau poti opta pentru Layana Girl Purple, cu furca unicrown si cadru din aluminiu, echipata cu sa Velo Design, cauciucuri Impac Cross si far cu halogen, recomandata pentru miscare, pentru plimbari in parc sau, de ce nu, pentru a merge la serviciu.

Descopera modele de biciclete pentru toata familia! Profitand de promotia Kettler ai garantat cele mai performante biciclete care iti ofera utilizare de durata si confort. Toate bicicletele din oferta beneficiaza de montaj si transport gratuit. In plus, acum economisesti pana la 35% din pretul acestora si te bucuri, astfel, de cel mai bun raport calitate-costuri.

Add Favorites
Comentarii