Descopera codul
M2AF2P

Oferta expirata

Profita de oferta Kettler.ro si alege-ti cele mai potrivite echipamente si accesorii pentru a te mentine in forma. Foloseste cuponul de reducere 7% valabil online pentru comenzile care nu includ suplimente si produse deja reduse si gaseste produsele care ti se potrivesc din categoriile cardio fitness, antrenament de forta, mese de tenis, accesorii, jucarii, biciclete.

Poti alege benzi de alergat, biciclete de exercitii sau eliptice pentru antrenamente cardio fitness la tine acasa sau aparate si banci multifunctionale pentru antrenamente de forta. Pentru a petrece timpul in aer liber vara aceasta, ai la dispozitie o selectie variata de biciclete atat pentru fete, cat si pentru baieti.
Kettler este lider in gama de echipamente de fitness, mese de tenis, biciclete, jucarii pentru copii si mobilier de agreement, dar si echipamente de fitness pentru acasa, fiind un brand apreciat peste tot in lume pentru calitatea si durabilitatea solutiilor oferite iubitorilor de sport.

Bucura-te de beneficiile pe care ti le aduce practicarea activitatilor sportive, investind in echipamente si accesorii de calitate oferite de brandul Kettler.ro. In magazinul online ai 7% reducere in baza cuponului pentru orice produs de pe stoc, cu exceptia suplimentelor si a produselor deja reduse.

last used 23 zile 20 ore 33 minute 54 secunde ago
Comentarii