Nu expira

Pe Kettler.ro, ai preturi de la 1999 lei pentru noile serii de biciclete eliptice Elyx si Unix, recomandate pentru antrenamente cardio fitness.

Cauti echipamente cardio fitness pentru o activitate sportiva eficienta? Mentine-te in forma cu noile biciclete eliptice ultra moderne, disponibile acum la oferta. Bucura-te de un design dinamic si de confort sporit in timpul miscarii.
Noile biciclete din seriile Elyx si Unix ofera cel mai bun raport calitate-functii-tehnologie-pret tuturor iubitorilor de miscare. Designul lor compact, atent realizat este completat de o multitudine de functii utile pentru optimizarea si personalizarea antrenamentelor. Astfel, dispui de o monitorizare continua a ritmului cardiac, programe variate pentru diferite tipuri de antrenamente si tehnologii care sustin o miscare naturala si o amplitudine mai mare a pasului. Descopera cele mai noi biciclete eliptice din categoria cardio fitness si convinge-te ca este posibil sa faci miscare si, in acelasi timp, sa beneficiezi de confort. Noile echipamente sunt ideale pentru un antrenament al intregului corp, eficient si delicat cu articulatiile.

Profita acum de aceasta oferta speciala la echipamente cardio fitness. Comanda biciclete eliptice Kettler de la 1999 lei si mentine-te in forma! Transportul si montajul sunt gratuite.

Add Favorites
Comentarii