Nu expira

Descopera cartile cu povesti terapeutice pentru copii, disponibile la preturi speciale pe Jucarii-vorbarete.ro. Economiseste 30% la achizitia volumelor de povesti pentru copii de orice varsta, in care poti gasi prin lectura solutii pentru depasirea momentelor dificile ale celor mici si ale parintilor.

Lectura este un mod eficient de a-i educa pe copii si de a-i ajuta sa isi depaseasca temerile. Ofera-le carti de povesti terapeutice care vor avea un impact pozitiv asupra lor si ii va ajuta sa controleze momentele de criza. Opteaza pentru texte instructive ilustrate, adaptate pentru situatii variate – timiditate, frica de necunoscut, neincredere in fortele proprii, dificultati scolare, dependenta de televizor, teama de a vorbi in public, refuzul de a colabora, doliu, egoism, rivalitatea dintre frati, divort, furie, ADHD si multe altele si gaseste solutii eficiente pentru constientizarea agresivitatii si incurajarea recunoasterii greselilor, cresterea increderii in fortele proprii, incurajarea creativitatii.

Alege la preturi cu 30% reducere Carte cu povesti terapeutice – Povesti pentru inima si suflet – Mariana Konkoly, Povesti terapeutice pentru adolescenti si adulti – Dr. Nancy Davis, psiholog clinician specializat in tratarea stresului posttraumatic, Basme terapeutice pentru copii, adolescenti si parinti – Sempronia Filipoi si multe altele de pe Jucarii-vorbarete.ro!

Add Favorites
Comentarii