Nu expira

Jucariesimagie.ro te asteapta cu o colectie de jucarii cu ajutorul carora orice copil invata trucuri simple de magie. Descopera jocurile cu trucuri de magie la preturi speciale de la 25 de lei, pentru distractia garantata a celor mici si a celor mari.

Jocurile de magie ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte atentia si abilitatile practice. Fie ca le folosesc ca simple jucarii, fie ca sunt pasionati sa invete mereu trucuri noi cu ajutorul carora sa ii impresioneze pe cei din jur, acum ai la dispozitie numeroase accesorii potrivite pentru sesiunile de magie. Poti alege un nivel de dificultate adecvat varstei deoarece gasesti jocuri de magie cu nivel de dificultate mediul, redus si ridicat pentru varsta recomandata peste 3 ani. Opteaza pentru diferite seturi de carti de joc cu trucuri usor de invatat si redat, seturi de zaruri speciale sau accesorii magice! Toate jocurile cu trucuri de magie sunt insotite de insctructiuni, astfel incat trucurile sa poata fi puse fara dificultate in practica.

Profita de oferta Jucariesimagie.ro si intra alaturi de cei mici in lumea trucurilor magice care sunt posibile datorita jucariilor la oferta, cu preturi de la numai 25 lei. Alege propriul set de magie pentru reprize de joaca pline de creativitate!

Add Favorites
Comentarii