Oferta expirata

Gama Ivahidra din magazinul Ivatherm-Shop.ro beneficiaza in aceasta perioada de 30% reducere, astfel incat tu sa te poti beneficia de efectele apei termale Herculane la preturi excelente. Din aceasta oferta fac parte produse speciale pentru pastrarea unui ten ferm si bine hidratat, precum IVAHIDRA+ Crema pentru corp, piele uscata cu tendinta atopica, IVAHIDRA+ Crema Hidratanta pentru fata, piele uscata sau foarte uscata, IVAHIDRA+ Gel de spalare piele sensibila, foarte uscata sau atopica, produse cu efect reparator pentru pielea foarte uscata si cu tendinta atopica – in diferite gramaje.

Cremele din gama Ivahidra asigura o hidratare perfecta, atat pentru pielea uscata si deshidratata, cat si pentru cea uscata si foarte sensibila, redand aspectul fin si catifelat al acesteia.
Aceste produse sunt tolerate foarte bine de pielea sensibila a bebelusilor si sunt recomandate precum protectie pentru ten sau baza de machiaj, avand, in acelasi timp efect nutritiv, antiinflamator si antibacterian.

Comanda acum cremele preferate Ivahidra la preturi speciale, de la 34,65 lei si bucura-te de beneficiile apei termale Herculane. Ivatherm-Shop.ro te asteapta cu produse de calitate si conditii de livrare rapida pentru cremele preferate, astfel incat tu sa iti pastrezi mereu frumusetea unui ten hidratat si catifelat.

Comentarii