Oferta expirata

Ivatherm-Shop.ro te asteapta cu o super oferta pentru spray-urile cu Apa Termala Herculane. Ai 30% reducere pentru Apa Termala Herculane Spray 100 ml si 200 ml recomandata pentru ingrijirea, calmarea si descongestionarea pielii sensibile.

Apa Termala Herculane Spray este un produs care poate fi folosit dupa epilare, dupa demachiere, dupa ras, in special de acele persoane care se confrunta cu probleme precum scnee, eczeme, prurit, urticarie la cald sau frig, dermatoze inflamatorii, reactii alergice. Acesta poate fi aplicat atat de adulti, cat si de copii, zilnic, indiferent de sezon.

Deoarece Apa Termala Herculane  provine dintr-un izvor termo-salin aflat la 2000 m adancime, aflat intr-o zona nepoluata, ea este considerata un remediu natural cu proprietati calmante, antiiritante fara efecte adverse.  Continutul bogat in minerale si oligoelemente indispensabile (Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg)  ajuta la mentinerea unui ten frumos si incetinesc aparitia semnelor imbatranirii.

Alege produse naturale pentru ingrijirea tenului sensibil, precum Apa Termala Herculane Spray 100 ml si 200 ml, disponibile in magazinul online Ivatherm-Shop.ro si economiseste pana la 30% la achizitie! Acest produs este foarte apreciat atat de dermatologi, datorita proprietatilor demonstrate in ingrijirea pielii sensibile, cat si de catre cei care l-au testat deja.

Comentarii