Nu expira

Ivatherm are o super ofera pentru crema anticelulitica Resveratrox Forte. La achizitia unui produs Resveratrox Forte – crema pentru reducerea celulitei primesti garantat inca un produs gratuit.
Silueta feminina are nevoie de o ingrijire atenta in fiecare zi. Pentru a ameliora aspectul de coaja de portocala al pielii din zona coapselor, feselor, abdomenului, foloseste un produs special creat pentru a fi aplicat chiar si pe pielea sensibila. Datorita efectelor speciale pe care le are apa termale Herculane, crema Resveratrox Forte are rezultate eficiente asupra celulitei, redand pielii aspectul neted si catifelat. Acest produs dermocosmetic Ivatherm are o formula inovatoare care elimina grasimile si este considerat a fi de 30 de ori mai activ decat cafeina, rezultatele fiind vizibile dupa aproximativ 4 saptamani de utilizare.
Principalele avantaje pe care Resveratrox Forte le ofera sunt nivelul superior de calitate, aplicarea simpla, eficienta asupra aspectului pielii si remodelarea siluetei garantate de ingredientele speciale pe care le contine.
Beneficiaza de ofertele Ivatherm si foloseste produse dermocosmetice pe baza de apa termala Herculane precum 1+1 gratis la crema anticelulitica Resveratrox Forte. Resveratrox Forte este un produs recomandat femeilor care doresc o solutie eficienta pentru reducerea stratului lipidic de pe coapse, fese si abdomen, indiferent de tipul de piele.

Comentarii