Nu expira

Alege de pe IT Genetics Store modelul de cititor de coduri de bare care se potriveste pentru afacerea si beneficiezi de pana la 37% discount!

Cititoarele de coduri de bare (barcode scanners) moderne contribuie la cresterea productivitatii in sistemele de retail, depozitare si industrial. In functie de activitate desfasurata, poti alege cititoare de coduri de bare cu fir 1D, cititoare de coduri de bare cu fir 2D, cititoare de coduri de bare fara fir 1D/2D, cititoare de coduri de masa 1D/2D, cititoare de coduri de bare industriale si accesorii pentru cititoare de coduri de bare la preturi avantajoase. Aparatele opereaza in retele wireless cu ajutorul protocoalelor IEEE 802.11g (WLAN) sau IEEE 802.15.3 (Bluetooth), in medii laser, imager, portabile, omni-directionale, incastrabile, industriale si sunt dotate cu baterii reincarcabile si cabluri USB, RS232 (serial) sau PS/2 (keyboard) pentru conectare la statiile de lucru.

Profita de oferta speciala si comanda de pe itgstore.ro scanere cu discount de pana la 37%, produse de Datalogic, Glanceiron, Honeywell, Metapace, Motorola, Opticon, Unitech, potrivite pentru a citi orice cod de bare!

Comentarii