Nu expira

Alege dintr-o gama variata de electrocasnice produsul Arctic dorit, fie ca ai nevoie de un frigider nou, fie ca vrei un aragaz mai performant si ai 20% discount oferit de Itgalaxy.ro!

Atunci cand alegi electrocasnicele pentru familia ta opteaza pentru branduri care garanteaza calitatea produselor. Din aceasta oferta fac parte modele numeroase de aparate frigorifice si aragazuri care se remarca prin siguranta sporita, usurinta in utilizare, intretinere usoara, fiabilitate, performante superioare. Poti alege electrocasnice care sa te ajute sa pastrezi mai mult timp in conditii optime alimentele sau aparate care iti doteze practic si modern bucataria, pentru a gati simplu si rapid preparatele preferate.
Imbunatatite cu functii intuitive usor de utilizat, cele mai noi modele de frigidere si aragaze Arctic se adapteaza stilului tau de viata si iti ofera un nivel ridicat de siguranta si eficienta in folosire. De exemplu, functia Safety Plus disponibila in cazul electrocasnicelor de gatit avertizeaza asupra pericolui scurgerilor de gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii, iar butonul Timer te ajuta la o mai buna organizare a timpului in bucatarie.

Descopera super oferta la electrocasnice Arctic si alege pentru bucataria ta produse realizate respectand standardele internationale. Pe Itgalaxy.ro ai reduceri de pret de pana la 20% si livrare rapida la frigidere si aragazuri.

Add Favorites
Comentarii