Oferta expirata

Toate produsele de pe Interlink.ro au pret redus. Economiseste cu pana la 50% din pretul electronicelor si electrocasnicelor de care ai nevoie, comandandu-le de pe Interlink.ro. Din oferta Black Summer – 50% fac parte calculatoare, laptopuri, imprimante, sisteme, componente, accesorii, adica intreaga gama de electronice de care ai nevoie.

Fie ca esti in cautarea unui monitor sau a unor componente electronice, Interlink iti vine in ajutor cu preturi mici. Una dintre cele mai cautate categorii, cea a laptopurilor second hand, are preturi incepand de la 283 de lei, pentru laptopul HP NX6310, adica 27% reducere fata de pretul standard, si transport gratuit. Pentru un sistem desktop nu este nevoie sa scoti din buzunar mai mult de 170 de lei, daca optezi pentru Calculator Compaq D510 + Monitor 15 inch LCD, second hand si cadou, livrarea zero.

Profita de oferta Interlink si comanda laptopuri, monitoare calculatoare de la producatori cunoscuti, precum HP, Asus, Dell, Lenovo, fara sa platesti sume costisitoare. Interlink.ro iti ofera discount-uri de pana la 50%, indiferent de produsul de pe site pe care il alegi si livrare fara costuri suplimentare (atunci cand comanda depaseste valoarea de 150 de lei).

Comentarii