Nu expira

Interlink are o super oferta pentru cei care isi doresc un calculator care sa nu coste foarte mult, dar care sa functioneze foarte bine si sa aiba garantie inclusa plus posibilitatea de a extinde perioada de garantie. Alege calculatoare refurbished cu licenta Gratuita Windows 10 la preturi avantajoase incepand de la 300 lei!
Calculatoarele refurbished sunt produse perfect functionale care au costuri mai mici deoarece provin din stocuri de produse desigilate sau produse folosite pentru o scurta perioada de timp si, apoi, returnate. Astfel de echipamente functioneaza foarte bine, ofera performante identice cu ale unui produs nou, similar si beneficiaza de garantie. Din oferta actuala fac parte modele de calculatoare refurbished – resigilate sau reconditionate – de la producatori de top precum Dell, Acer, Fujitsu Siemens, Hp, Lenovo, Priminfo, cu specificatii care indica performante foarte bune. Marele avantaj al acestor calculatoare este faptul ca, inainte de a fi puse din nou pe piata, sunt testate de specialisti si ambalate conform standardelor.
Gaseste calculatorul potrivit in oferta Interlink – echipamente refurbished si beneficiezi de preturi de la 300 de lei pentru calculatoare cu sistem de operare preinstalat si licenta Gratuita Windows 10 insotite de garantie 36 de luni. Produsele sunt livrate rapid, in maximum 48 de ore.