Nu expira

Pe Intax.ro ai la dispozitie o selectie variata de ventilatoare Elicent Elegance pentru evacuarea aerului viciat cu 30% discount si termen de livrare rapid la tine acasa.

Aerisirea este importanta in orice baie. Pentru a evita, umezeala si mirosul neplacut, alege unul dintre ventilatoarele de baie Elegance anti-retur cu design modern si functionare indelungata. Produsele din aceasta oferta sunt recomandate pentru ventilarea continua sau intermitenta a bailor, grupurilor sanitare, bucatariilor sau a camerelor tehnice, atat in mediu casnic, cat si comercial si garanteaza debit de aer mare, nivel de zgomot redus si putere consumata mica.

Ai la dispozitie atat sisteme de evacuare simple cu montaj pe tavan sau pe perete, cat si pachete promotionale care contin ventilator si  grila circulara de exterior din ABS cu cleme de prindere.

Alege sistemul potrivit de ventilare  pentru baia ta,  in functie de capacitatea de ventilare de care ai nevoie si asigura-te ca poti mentine permanent un nivel optim de aerisire. Profita de oferta ventilatoare baie cu 30% discount disponibila pe Intax.ro si ai 30% reducere de pret pentru produsele comandate, plus garantie si livrare imediata oriunde in tara.

Comentarii