Nu expira

Acum ai pret special pe Inspectorauto.ro la verificarea istoricului masinilor second hand aflate la vanzare. Afla tot ce trebuie sa stii despre masina pe care vrei sa o cumperi si descopera daca esti pe punctul de a plati un pret corect pentru aceasta.
Daca vrei sa cumperi o masina, dar nu ai incredere ca vanzatorul iti da toate detaliile despre aceasta, poti apela la verificarea istoricului auto dupa seria de sasiu. Aceasta este o modalitate sigura de a scapa de probleme dupa ce devii proprietarul unei masini rulate, deoarece primesti instant raportul complet de analiza care poate cuprinde: istoricul reviziilor, informatii despre daune.
Informatiile ascunse cel mai frecvent de vanzatorii de masini sunt numarul de kilometri si avarierile. Insa, fara a cere parerea unui specialist te poti intalni si cu alte situatii mai grave, precum cumparare unei masini care a fost furata sau cumpararea unei masini care are incidente majore.
Scapa de problemele pe care ti le poate aduce cumpararea unei masini second hand despre al carei istoric nu detii toate informatiile. Apeleaza la Inspectorauto.ro si poti afla la pret promotional tot ceea ce te intereseaza, de la numarul real de kilometri si pana la respectarea termenului de realizare a reviziilor sau reparatiile la care a fost supus autoturismul!

Add Favorites
Comentarii