Nu expira

Descopera oferta Il Bambino la antepremergatoare pentru copii! Ai 13% reducere la antemergatoare concepute special pentru a dezvolta abilitatile de motorii ale copiilor.

Poti alege din peste 200 de modele de anterpremergatoare si premergatoare marca Bertoni, Cangaroo, Kiddo, Lorelli, Polesie, Bebe Confort, Baby Mix, Sun Baby, Peg Perego, Chipolino si multe altele, cu preturi de la 37 lei. Ai la dispozitie o gama larga de culori, dar si modele atractive pentru copii – antepremergatoare muzicale, cu centre de activitati, cu volan, in forma de trenulet, aruncator de bile sau masinuta.
Aceste antepremergatoare sunt concepute astfel incat sa incurajeze mersul celor mici, sa le dezvolte dorinta de a face primii pasi si curiozitatea de a cunoaste, fiind dotate cu melodii, sunete si accesorizate cu diferite jucarii educative si atractive pentru copii. Antepremergatoarele sunt confectionate din materiale de calitate superioara, non-toxice, fiind usor de utilizat si de depozitat.

Alege de pe Ilbambino.ro unul dintre modelele de antepremergator din aceasta oferta si ofera-i celui mic sprijinul de care are nevoie pentru a face primii pasi, plus activitati distractive pentru varsta lui. Bebeficiaza de preturi reduse cu pana la 31% si garantia calitatii oferita de cele mai cunoscute branduri producatoare de articole pentru copii.

Add Favorites
Comentarii