Nu expira

Profita de oferta iHunt.ro pentru gama de telefoane rezistente la apa, praf si socuri si beneficiaza de 25% reducere la aparate destinate pasionatilor de sporturi extreme sau pentru utilizare in medii mai putin prietenoase.

Din promotie fac parte telefoane rezistente iHunt, Blackview, Discovery, Hisense, Jeep, Doogee Titans, care imbina perfect cele mai moderne tehnologii cu o constructie super rezistenta. Hardware-ul performant este completat de rezistenta la apa, praf si vibratii, facand din aceste telefoane parteneri de nadejde in timpul practicarii sporturilor extreme sau pentru joburi desfasurate in conditii dure.
Datorita autonomiei mari, bateria rezista zile intregi, iar configuratia permite viteze mari de transfer si posibilitati de conectare online pe retelele de socializare sau internet, dar si rularea celor mai noi si complexe aplicatii.

Bucura-te oriunde de performanta si rezistenta nelimitate cu un super smartphone din gama de telefoane construite pentru a rezista la socuri, contactul cu apa, praf sau vibratii. Prinde oferta iHunt.ro si alege modelul care corespunde cel mai bine preferintelor tale – in functie de design si caracteristici tehnice – si ai pana la 25% discount, livrare rapida si 2 ani de garantie pentru produsele comandate!

Comentarii