Nu expira

Ideaplaza.ro iti ofera o multime de modele de obiecte de decor pe care le poti imprima la comanda cu poza si text. Cu numai 24.9 lei poti face un cadou surprinzator unei persoane dragi sau iti poti decora casa intr-un mod inedit cu ajutorul pernelor personalizate cu poza si text.
Cele mai apreciate cadouri pentru cei dragi sunt obiectele personalizate. Poti alege, de exemplu, perne personalizate care sa transmita un mesaj deosebit si care isi gasesc usor locul in orice casa precum obiecte decorative. Pernele pot fi personalizate cu imprimeu romantic, cu mesaje sugestive, cu semne zodiacale sau cu poze/colaje de poze.
Pentru imagini cat mai clare, care sa reziste in timp, personalizarea pernelor se face cu tehnologii print de ultima generatie. E simplu! Trebuie doar sa alegi modelul de perna pentru personalizat pe care il doresti, sa optezi pentru un mesaj predefinit sau sa te gandesti la un mesaj unic si modelul dorit va fi gata rapid, la cele mai mici costuri. In functie de preferinte, pernele pot avea marimi si suprafete de personalizare variate!
Profita de oferta Ideaplaza.ro pentru cadouri personalizate si comanda perne personalizate cu design si mesaj unic, perne personalizate cu imagini la preturi de la numai 24.9 lei si livrare rapida in maxim 48 de ore.

Add Favorites
Comentarii