Nu expira

Descopera in magazinul HippolandRomnia.ro minunata lume a jucariilor LEGO, la preturi mici cu reduceri de pana la 28%.
Jucariile LEGO sunt colorate, distractive si stimuleaza creativitatea si imaginatia copiilor. In functie de gradul de dificultate ales, acestea pot fi potrivite pentru orice varsta, fiind in acelasi timp interesante si educative. Descopera in aceasta oferta jucarii Lego potrivite de la vaste foarte mici si pana peste 14 ani.

Ai la dispozitie colectii captivante, precum Lego Accesorii, Lego Chima, Lego City, Lego Disney Princess, Lego Duplo, Lego Srat Wars, Lego Technic, Lego The Movie. Recreeaza impreuna cu cel mic lumea fantasy Star Wars sau descopera interesantele scenarii de construit din colectia Lego City. Pentru cei mai mici, colectiile Lego Duplo si Lego Bricks and More aduc cutii complete pentru distractie gata de explorat. Fetitele vor fi incantate de jucariile Lego Princess, iar baieteii vor adora seturile Lego Chima.

Bucura-te de preturi mici de la 25 de lei la jucariile Lego si ajuta-l pe cel mic sa descopere lumea din jur prin joc. Profita acum de oferta Hippoland – jucarii LEGO cu reducere pana la 28% – si foloseste-te de imaginatie, creativitate, abilitati practice pentru a dezvolta cele mai distractive activitati pentru cei mici.

Add Favorites
Comentarii