Nu expira

Hippoland Romania te asteapta cu super discount de pana la 32% pentru seturile de jucarii Lego Ninjago.

Daca micutul tau este pasionat de lego si de fascinanta lume Ninja cu toate aventurile ei, ajuta-l sa o exploreze dezvoltandu-si in acelasi timp imaginatia, creativitatea, indemanarea.
Cu ajutorul seturilor Lego Ninjago recomandate de la 6 ani si pana dupa varsta de 14 ani, copiii isi creeaza propria lume de poveste la ei acasa, urmand scenariile preferate din varietatea de oferte disponibile. Poti alege seturi lego precum Dragonul maestrului Wu, Ultimul zbor al navei Destiny’s Bounty, Sky Shark, Urmarirea Ninja cu biciclete, Evadarea din inchisoarea Kryptarium, Vanator de recompense, Dragonul verde, Asediul farului, Capcana din jungla si multe altele. Acestea includ vehicule moderne de construit, piese de constructie complexe, dar si minifigurine binecunoscute de orice pasionat al seriilor Ninja!
Transforma-i pasiunea pentru Lego intr-o joaca distractiva si creativa folosind cele mai noi seturi de constructie LEGO Ninjago!

Completeaza-i colectia de jucarii Lego Ninjago cu modele impresionante deoarece acum ai Lego Ninjago cu preturi cu pana la 32% reducere pe HippolandRomania.ro si livrare rapida la tine acasa. Profita, comanda si surprinde-ti copilul cu jocurile si jucariile lego preferate si joaca va deveni mai interesanta si mai captivanta decat oricand!

Nota: reducerile de pret mentionate in acest articol sunt valabile la data publicarii si nu au un termen de valabilitate comunicat de comerciant.

Add Favorites
Comentarii